18e traditionele klim op de berg Krim (1.107 m)

Op zaterdag 15 juni organiseerde de Omega Air Sport and Recreation Club de traditionele 18e beklimming van de berg Krim (1.107 m). De 18e jaarlijkse beklimming op de berg Krim omvatte fietsen en wandelen.

We hebben ervoor gezorgd dat we er zo goed als mogelijk uitzagen, met bijpassende truien om een goede sfeer te creëren. De beklimming werd bijgewoond door 150 deelnemers: 9 vrouwelijke en 35 mannelijke wielrenners en 45 vrouwelijke en 61 mannelijke wandelaars die bij zonnig weer het steile pad tegemoet gingen.

Toen we aan de start stonden, gingen we gestaag verder. Beter voorbereide fietsers en wandelaars bouwden snel een heel hard tempo op. Het wielerparcours was relatief niet technisch. De 14 km lange etappe was kort maar nog steeds intens. De beklimming van 10 km voor wandelaars was ook intens, maar toen we eindelijk de top bereikten, waren de uitzichten zo lonend!

Na de race zijn we verplaatst naar de oevers van de rivier de Ljubljanica, waar trofeeën en beloningen werden uitgedeeld aan de beste fietsers en wandelaars; gevolgd door het sociale deel van het evenement, waarbij de deelnemers deelnamen aan verschillende sociale spellen, waarbij de sporten vooral gericht waren op het leren kennen van de andere deelnemers en het doorbrengen van tijd met hen.

Wij geloven dat het consumeren van een volledige dosis positieve energie helpt om doelen in het privé- en zakelijke leven te bereiken.


vzpon na krim

vzpon na krim 18

vzpon na krim dosezki