Nieuwe producten komen eraan - RDL-drogers en Pro Paint-filters

Omega Air is constant op zoek om het productportfolio van zijn producten te verrijken en onze R&D werkt fulltime! Vandaag presenteren we met genoegen de twee nieuwste toevoegingen aan onze catalogus: de RDL-serie koeldrogers en de verbeterde versie van onze ProPaint-serie filters - nu draagbaar.

RDL-drogers - Voor lagere stroomsnelheden heeft u niet per se een roestvrijstalen verdamper en een elektronische afvoer in uw droger nodig (al deze functies zijn standaard voor onze RDP-serie).

Een hoger dauwpunt (+5 ° C / +7 ° C / +10 ° C in plaats van +3 ° C) is ook acceptabel voor bepaalde toepassingen, waardoor u geld en energie bespaart in vergelijking met de meer geavanceerde oplossing.

Om die redenen hebben we de RDL-serie ontwikkeld, getest en (allemaal in eigen huis) geproduceerd: om nog dichter bij de behoeften van onze klanten te komen en om op maat gemaakte oplossingen te bieden, afhankelijk van hun installatie. De complete RDL-serie koeldrogers van Omega Air varieert van 35 - 235 m3 / h en is bestand tegen temperaturen tot +55 ° C.

De kers op de taart? We gebruiken onze speciale verliesvrije condensaatafvoer AOK 13PA, perfect aangepast voor die drogers: compact, robuust en ultra-efficiënt.


PP-filters - Sommige verftoepassingen worden gedicteerd door flexibiliteit: omdat uw werk meerdere gebruikspunten heeft, heeft u een draagbare oplossing nodig. Dat is waar onze draagbare set filters, regelaar en koppelingen van pas komt: hij kan de operator volgen waar hij / hij ook gaat, en toch een topkwaliteit bieden (klasse 2-3-1 volgens ISO 8573-1), perfect geschikt voor schilderen. De doorstroomcapaciteit van ons filtersysteem voor verflucht is 78 Nm3 / h.

De kers op de taart? Onze nieuwe AAF filterbehuizingen met kataforetische coating bieden maximale bescherming en veiligheid voor uw proces.

Prijsaanvraag

Ik zou graag een aanvraag willen sturen en ik accepteer het Privacybeleid.


Omega Air d.o.o. Ljubljana
Cesta Dolomitskega odreda 10
1000 Ljubljana
Slovenia
+386 (0)1 200 68 00
#EM#696f646c446a6b626f68276a657f207c79#EM#